Veelgestelde vragen

 • Abonnementen: Hoeveel licenties heb ik nodig?
  Dat ligt aan je situatie. Hoeveel mensen werken er tegelijkertijd met EASYSIGN? Één licentie kan op veel PC’s gebruikt worden, maar wel maar één tegelijkertijd.
 • Ben ik mijn bestanden kwijt als ik EASYSIGN update?
  Natuurlijk niet! In de nieuwste versie van EASYSIGN kun je oudere bestanden openen, zelfs die van versie 5. Je kunt geen nieuwe bestanden openen in een oudere versie van EASYSIGN, maar als je eenmaal de nieuwste versie gebruikt wil je toch niet meer terug 😊
 • Ik wil EasySIGN op 2 PC’s gebruiken, heb ik een tweede licentie nodig?
  Met een EASYSIGN abonnement kun je op meerdere computers met EASYSIGN werken, maar wel maar met één tegelijkertijd. Als je op beide PC’s tegelijk wilt werken, heb je een tweede licentie nodig.
 • Ik wil graveren. Welk abonnement zal ik kiezen?
  EASYSIGN PREMIUM heeft alle functies die je nodig hebt!
 • Kunnen jullie me helpen om te leren werken met EASYSIGN?
  Natuurlijk! En andere gebruikers helpen je ook graag. Je kunt eenvoudig een onderwerp starten in ons forum. Kijk ook eens bij de Tips & Tricks, video tutorials en trainingsmogelijkheden.
 • Kunnen jullie mijn plotter installeren?
  Plotter installeren? Dat kunnen we zeker en doen we graag voor je! Deze service is niet inbegrepen in de prijs van de software, maar voor 99 euro nemen we alle zorgen uit handen. Zie onze Premium Support opties voor meer informatie.
 • Plotter instellingen, begin en eindpunt
  Wens: Als de snijopdracht klaar is, gaat de rol weer automatisch terug naar het begin van de rol zodat wij handmatig moeten afsnijden. Ik wil graag dat de rol stopt zodra hij klaar is met snijden zodat we via de plotter meteen kunnen snijden. Oplossing:  De klant kan dit aanvinken in het EasySIGN programma, apparaat instellingen > plotinstellingen > Bij plotopties
 • Veelgestelde vragen
  EasySIGN FAQ Veelgestelde vragen
 • Waar kan ik het ticketnummer vinden?
  Dat heb je niet meer nodig. Met een EASYSIGN abonnement kun je inloggen op elke PC. In plaats van een ticketnummer, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen per mail. Hiermee kun je eenvoudig in de laatste versie van EASYSIGN
 • Wat is EASYSIGN?
  EASYSIGN is Windows software om snel, foutloos en van hoge kwaliteit signs te produceren. In een paar klikken maak je eenvoudig stickers, banners, posters, graveerpaden en oneindig veel effecten.

Bel ons: +31 (0) 85-064 58 33

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail