• Snijmat is leverbaar is verschillende soorten en maten!
  • 3, 4, 5, of 7mm dikke XXL snijmat op maat!

SnijmatXXL

  • Beschermt uw werktafel & mes
  • Flexibele snijmatten met “zelfhelend” oppervlak
  • Dubbelzijdig bruikbaar (gaat 2 x langer mee)
  • Geschikt voor grote tafels
  • Bestand tegen de meeste chemische vloeistoffen
  • Rechtsreeks van de fabrikant

Over SnijmatXXL

Onze snijmatten zijn leverbaar in 3 types, clear, frosted en antistatisch! Verschillende diktes zijn mogelijk, ook bijzondere maten bijvoorbeeld, 98cm x 200cm of 168cm x 400cm is mogelijk tot 20 meter.

Onze matten worden wereldwijd verkocht om werkplekken in de reclame/signing-industrie comfortabeler te maken. Onze beschermmatten beschermen snijtafels en applicatietafels, materiaal en gereedschappen. Bovendien verminderen de matten contactgeluid en isoleren ze de kou van werkbladen. Doordat ze vloeistofdicht zijn, zijn ze makkelijk schoon te maken. Het ongeëvenaarde matte oppervlak van de ‘Frosted’-variant vermindert de kleefkracht van stickers wanneer ze per ongeluk vallen. De ‘Frosted’ maakt ook een einde aan hinderlijke reflecties van bovenliggende verlichting. Deze variant wordt sterk aanbevolen vanwege deze extra voordelen. De matten zien er fantastisch uit op elke snij- of aanbrengtafel.

XXL Snijmatten bestellen

De XXL snijmatten zijn leverbaar in elke gewenste breedte vanaf 0,50 meter tot 2,20 meter. Maximale lengte 20 meter.

Speciale maat? Wij kunnen alle maten leveren tot 20 meter.
Bijvoorbeeld, 98cm x 200cm of 168cm x 400cm is mogelijk!
Laat uw wens achter in de notitie en wij leveren de mat opMaat of bericht ons met uw wens!

Diktes

De 3 mm: is ideaal geschikt voor bescherming van uw tafel of als ondergrond voor uw werktafel. De transparante mat heeft als grote voordeel dat u de tafel blijft zien en door de dikte is de mat makkelijk te verplaatsen of op te bergen. (Huishoudelijk gebruik)

De 4 mm: wordt veel geleverd op een applicatie tafel! (Licht industrieel gebruik)

De 5mm :dikke snijmat is uitermate geschikt voor uw snijtafel of als ondergrond voor uw applicatietafel. Deze dikke snijmat heeft een zelfhelend karakter waardoor uw product veel langer meegaat en u geen oneffenheden op uw mat voelt. Is de mat na intensief gebruik aan 1 kant versleten, geen nood, draai de snijmat om en u kunt hem weer gebruiken. (Zwaar industrieel gebruik) 

De 7 mm: Applicatietafels, werkbanken, snijtafels. Professioneel gebruik. Geschikt om op te snijden, dubbelzijdig. Ongekende contactgeluid reductie. (Extreem industrieel gebruik)

Bestel nu uw XXL snijmat op maat

De flexibele en transparante XXL snijmat is de perfecte oplossing voor al uw snijwerk en is het beste alternatie op snijden op een glasplaat, groene mat, trespa, etc.
Uw mes slijt veel minder en uw snijwerk is kaarsrecht zonder “hakkels”.

Bestel nu